Film er blevet uundværlige

Film i alle slags vejr og til alle dage

En gang forbandt man film hygge med regnvejr og weekender. Men sådan er det langt fra den dag i dag. Det må have meget at gøre med, at vi netop ikke længere skal ud og købe dem eller hele vejen ned og leje dem, men blot behøver at tænde for TV’et (eller endda vores tablet/smartphone/computer) og trykke på et par enkelte knapper, og så kører filmen ellers. Så uanset om det er weekend eller ej, er det altså blevet mere populært at se film, fordi det er blevet lettere. Og regnvejret har heller ikke rigtig nogle betydning længere. Der bliver nemlig hele tiden lavet så mange nye gode film, at vi simpelthen uanset vejr, ikke kan lade vær med at sætte en god film på og ligge os på sofaen og slappe af. Det kan også have meget at gøre med, at danskerne er blevet travlere og travlere mennesker, så når de er hjemme, foretrækker de at kunne slappe 100% af.

Den dag i dag ser både børn, unge, voksne og ældre film i højere og højere grad, og næsten 24 timer i døgnet. Det er nemlig blevet rigtig nemt at se film. Vi behøver ikke at købe dem og vi behøver heller ikke køre ned og leje dem og aflevere dem igen. Det er nemlig blevet rigtig nemt at streame film online eller se dem i TV’et, når de bliver sendt.

Både nye og gamle film er populære

Det er selvfølgelig ikke kun alle de nye film, der bliver produceret, der gør at vi danskere har større tildens til at ligge os på sofaen og se en god film. Alle de gamle film, er vi selvfølgelig stadig interesseret i, og mange har en favorit film, der er mere end 15 år gammel. Vi kan se den gang på gang, men vi har desværre tildens til at smide dem væk derhjemme, og de kan desværre være sværere at finde i butikkerne, fordi de netop er blevet gamle og nye film overtager pladserne på hylderne. Men med online streaming er dette ikke længere noget problem. For hvis du fx bruger Netflix ligger der ikke kun nye film, men også en masse gamle film, og der er stor sandsynlighed for at dine favoritter ligger klar til dig. Serier er også blevet populære at streame online. Se mere om film og tv-serier på http://www.flimmerkassen.dk.

Men film er også populært hos dem der ikke bruger online streaming

Det er selvfølgelig ikke alle der bruger online streaming, men det betyder jo ikke, at de ikke foretrækker, at ligge og se en film på sofaen derhjemme. De foretrækker højst sandsynligt, bare at ligge og zappe i TV’et og håbe på en god film. Er du en af dem der satser på en god film i TV’et,  men måske er dårlig til at ramme det rigtige tidspunkt og den rigtige kanal, kan du evt. gå ind på tvtvtv.dk, hvor du finder den helt store TV guide over diverse TV programmer, hvilket gør det let for dig at finde den rigtige film på det rette tidspunkt.