Find det billigste mobilabonnement i 2019

Er du træt af dit mobilabonnement og dårlig dækning?

Hver dag bliver der solgt tusindvis af nye smartphones. Dog kan det stadig være svært at afgøre med sig selv, hvilken smartphone og mobilabonnement man skal vælge, hvis man endelig er kommet til det punkt, at man rent faktisk har lyst til at gå ud og købe en. For så er der simpelthen så mange at vælge imellem, så man dårligt nok kan overskue at læse om dem alle sammen. Men hvis du vil gøre det nemt for dig selv, og du gerne vil være sikker på at få en smartphone med kvalitet, så er vi ude i en Samsung Galaxy S4.

Fullrate

Tilbud på Samsung Galaxy S4

Denne, efterhånden ret store mobil, kører på styresystemet Android, og det er efterfølgeren til Samsung Galaxy S3, som endte med at blive den mest sælgende mobiltelefon i 2012. Så Samsung ved om nogen, hvad det handler om, når det kommer til mobiltelefoner. Når man sælger 5 millioner eksemplarer mere end den nærmeste konkurrent, som i dette tilfælde er Apple, så siger det noget om kvaliteten af telefonen. Så hvis du vil have efterfølgeren til en bestseller, så er det helt klart et godt valg at gå med en Samsung Galaxy S4, som formodentlig også vil kunne sparke benene væk under dig.

Udover bare at have et nyt og lækkert design, som jo også fylder en stor del af det indtryk, som vi får af telefonen, så er der også rigtig mange andre ting, der er forbedret i denne nye version fra telemastodonten. Eksempelvis er kameraet blevet forbedret markant, hvilket jo er vigtigt for mange mennesker, da flere og flere er begyndt at erstatte det rigtige kamera med det, der sidder i telefonen, da der efterhånden ikke er nogen forskel. I denne S4 udgave kan du forvente et kamera på 13 megapixels, hvorimod der i forgængeren ‘kun’ var 8 megapixels. En væsentlig forbedring, som også tydeligt vil kunne ses på billederne.

En anden vigtig ting, som også er væsentlig for, om det er en mobil, man kan holde ud at gå rundt med, er batterilevetiden. Hvis en mobil ikke kan holde sig selv kørende i lang tid på en enkelt opladning, så ender det med, at man får grå hår af den i stedet for at nyde den i fulde drag. Men med denne Samsung Galaxy S4, så bliver batterilevetiden ikke noget problem, som du kommer til at døje med. Og har heller ikke førhen været et problem, som Samsung har kæmpet med. Det er et punkt, hvor de er på hjemmebane.

Nogle personer ville måske komme ind på, at størrelsen kan blive et problem. Mange bekymrer sig om telefonens mulighed for at forblive i lommen, når man har den med på farten. Men selvom den kan virke stor og farlig, så har den en perfekt størrelse, både til lommen og til tasken. Derudover åbner den store størrelse jo også bare for en lang række andre muligheder, da grafik, design og udseendet på skærmen jo bare bliver meget bedre, nu større skærm vi får tingene kørt op på. Så i stedet for at fokusere på størrelsen som et problem, så se det som en bonus, at skærmen er blevet større.

Med Samsung Galaxy S4 får du også bare en mobil, der kører helt gnidningsfrit. Der er ikke noget med at skulle stå og vente på, at en applikation eller et program åbner. Man skal ikke vente på at skærmen skifter over til det, som man har slidet over på. Det hele kører bare så nemt og så utroligt hurtigt, at man nærmest ikke har set noget lignende før. Så det bliver ikke en mobil, som kommer til at give dig de store ventetider, hvilket jo er et stort plus.

For med nogle af de ældre modeller, og det gælder alle mærker på smartphone markedet, har man ofte kunne forvente store ventetider, bare det at åbne noget så simpelt som Facebook eller Twitter. Så hvis du har en af de ældre modeller fra Samsung, eller et af de andre mærker på markedet, så er det måske en ide at overveje en udskiftning i den kommende fremtid. Du vil kunne mærke forskel fra det sekund, hvor du får telefonen i hånden. Og bare det, at ventetiden på at åbne programmer på telefonen ikke er der, er det hele værd.

Derudover er prislejet også værd at tage en snak, når samtalen falder på en Samsung Galaxy S4. For taget mobilens kvalitet i betragtning, som jo er fuldstændig forrygende, så får du altså ikke nogen bedre telefon for den samme pris. Hvis du går ind og slår den op, så vil du blive overrasket over, hvor billig den rent faktisk er, taget udgivelsesåret og funktionerne i betragtning. For telefonen kom på markedet sidste år, og at skulle give den pris for en telefon, der er den seneste udgivelse fra Samsung, og som kom sidste år, er et røverkøb i sig selv.

Og så er der selvfølgelig også hele denne her store mobilkrig mellem Samsungs Galaxy modeller versus Apples iPhone. Men det er slet ikke værd at gå ind på det område, da det dybest set bunder ud i en smagssag. Det er de to førende mobiler på markedet, og de sælger næsten det samme antal hvert år. Dog ligger Samsungs modeller ofte bare i et prisleje under Apples mobiler, hvilket er et af de punkter, som gør det meget mere attraktivt at anskaffe sig en Samsung Galaxy i stedet for en iPhone, hvor du godt kan forvente at tømme kontoen.

Så hvis du går og overvejer, om du skal have dig en smartphone, og i givet fald hvilken smartphone det skal være, så er du forhåbentlig blevet lidt klogere nu. Du er i hvert fald sikker på at få en mobil af en ekstrem høj kvalitet, hvis du vælger en Samsung Galaxy S4. Og de kvaliteter og funktioner, som du har læst om her, er blot nogle af de mange tusinde funktioner, der er bygget ind i det nyeste skud fra Samsung. Det er et sikkert valg, hvis du vil have den perfekte mobil